Wie zijn wij

Wie is CameraCasar

CameraCasar is een grote familie van trouw herinneringen. Casar betekent in het Portugees trouwen dat ik met mijn camera’s voor u vastleg. Graag voegen ik uw herinnering toe aan een nieuw hoofdstuk in het groeiende familieboek. Ik vind het belangrijk dat wanneer jullie de foto’s weer terugzien het gevoel van de dag weer terugkomt.

 

Ik maak met veel plezier en passie jullie huwelijksreportages waarbij veel aandacht en zorg besteed wordt aan het eindproduct. In overleg met jullie bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Vooraf zal ik altijd, eventueel met jullie, de shootlocatie(s) verkennen. Door deze voorbereiding kunnen we op de dag zelf in een ontspannen sfeer tot een mooist resultaat komen. Tijdens de huwelijksdag zorgen ik ervoor dat ik niet te opvallend aanwezig ben. Alleen als het nodig is doe ik een stap naar voren om het moment vast te leggen. Het gaat immers om jullie dag.

 

Cameracasar is onderdeel van Par-pa fotografie. Ik hebben al meer dan 30 jaar ervaring waarvan bijna 8 jaar profesioneel en met meer dan 50 bruiloften een ruime ervaring in het maken van verhalen en herinneringen.

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s