Wie zijn wij

Wie zijn wij

CameraCasar is een grote familie van trouw herinneringen. Casar betekent in het Portugees trouwen dat wij met onze camera’s voor u vastleggen. Zowel op film als met foto’s. Graag voegen wij uw herinnering toe aan een nieuw hoofdstuk in het groeiende familieboek. Wij vinden het belangrijk dat wanneer jullie de beelden weer terugzien het gevoel van de dag weer terugkomt.

 

Wij maken met veel plezier en passie huwelijksreportages waarbij veel aandacht en zorg besteed wordt aan het eindproduct. Uniek aan Camera Casar is dat u bij ons tegelijk een fotograaf en videograaf kunt boeken die gedurende de opnames goed samenwerken. Uiteraard is apart boeken ook mogelijk. In overleg met jullie bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Vooraf zullen we altijd de locatie(s) verkennen. Door deze voorbereiding kunnen we op de dag zelf in een ontspannen sfeer samen werken om tot het mooist resultaat komen. Tijdens de huwelijksdag zorgen we ervoor dat we niet te opvallend aanwezig zijn. Alleen als het nodig is doen we een stap naar voren om het moment vast te leggen. Het gaat immers om jullie dag.

 

Cameracasar is een samenwerking tussen AC Films, Par-pa fotografie en Faboem audio. Allen hebben een ruime ervaring in het maken van verhalen en herinneringen. Om u beter van dienst te kunnen zijn en tot een optimaal resultaat te komen hebben we CameraCasar opgericht.

 

 

Arend-Jan Hermsen
Arend-Jan Hermsen
Bram van Workum
Bram van Workum
Poul Sven De Haan
Poul Sven De Haan

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s