Ervaringen

Mirjam & Robin

Onze keuze is gevallen op Camera Casar  Snelle reacties via de mail en goede communicatie hebben wij als heel prettig ervaren. Alle familie en vrienden hebben ontzettend positief gereageerd op de foto’s en het fotoboek.

De samenwerking hebben wij als ontspannen ervaren. Tussen het fotograferen door hebben we ook lol gehad met elkaar. Op een belangrijke dag als je trouwdag is het erg fijn als er ruimte is voor een lolletje en wat ontspanning. Dit zie je namelijk ook altijd terug op het beeld. Kortom, wij kunnen iedereen aanraden om te werken met CameraCasar

Annemiek & Johan

We zochten een spontane fotograaf voor mooie foto’s van ons huwlijk. Arend Jan heeft het fantastisch gedaan! Spontaan, op tijd, meedenkend en flexibel. We hebben echt genoten van de dag en het was top dat Arend Jan het zo mooi voor ons heeft vastgelegd. Zeker voor deze prijs. Ik zou hem aanbevelen!

Ruben & Mabel

Bedankt voor de mooie foto’s Arend Jan, we hebben onze huwelijksdag nogmaals beleefd. Echt wel gaaf gedaan. Gewoon de dag herbeleven!!!

Peter & Astrid

Bedankt voor de super reportage en we zien je graag terug als fotograaf bij het huwelijk van mijn dochter.

Sylvia & Rob

Hartelijk dank voor de mooie foto’s en leuke dag. We zien je binnenkort in Spanje.

Marije & Bram

Hey Arend Jan , ik wil je nog even bedanken voor al je werkt. Hebben de foto’s inmiddels al heel vaak gezien en aan iedereen laten zien die ze wil zien en krijg er veel complimenten over. We zijn er super blij mee!! Super bedankt!