Ervaringen

Yvonne & Recep

Onze keuze is gevallen op Camera Casar omdat vanaf het begin duidelijk was voor beide partijen wat gewenst was. Snelle reacties via de mail en goede communicatie hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de extra’s die aangeboden werden zoals de pre-wedding video waar we verteld hebben over onze ontmoeting e.d. was een fijne bijkomstigheid.

Alle familie en vrienden hebben ontzettend positief gereageerd op de video. Een samenvatting van hoe de film geworden is: het is een film waarin heel goed verwerkt is hoe de dag eruit heeft gezien. De belangrijkste aspecten zijn mooi in beeld gebracht, en de afwisseling van snelle en vertraagde beelden is goed in balans. De video heeft een lengte van ongeveer 50 minuten, en van begin tot eind blijft het boeiend om naar te kijken.

Wij wilden de video een aantal keer aangepast hebben. Wij hebben geen enkele keer ervaren dat dit een probleem was voor de videograaf.

De samenwerking hebben wij als ontspannen ervaren. Tussen het materiaal schieten door hebben we ook lol gehad met elkaar. Op een belangrijke dag als je trouwdag is het erg fijn als er ruimte is voor een lolletje en wat ontspanning. Dit zie je namelijk ook altijd terug op het beeld. Kortom, wij kunnen iedereen aanraden om te werken met Bram.

Annemiek & Johan

We zochten een spontane fotograaf voor mooie foto’s van ons huwlijk. Arend Jan heeft het fantastisch gedaan! Spontaan, op tijd, meedenkend en flexibel. We hebben echt genoten van de dag en het was top dat Arend Jan het zo mooi voor ons heeft vastgelegd. Zeker voor deze prijs. Ik zou hem aanbevelen!

Ruben & Mabel

Mooie film Bram. Goed gedaan, Lekker zitten kijken. Ben in ieder geval blij en trots op het resultaat, daar zullen we nog lang van genieten!!!

Bedankt voor de mooie foto’s Arend Jan, we hebben onze huwelijksdag nogmaals beleefd. Echt wel gaaf gedaan. Gewoon de dag herbeleven!!!

Peter & Astrid

Bedankt voor de super reportage en we zien je graag terug als fotograaf bij het huwelijk van mijn dochter.

Jeffrey & Sanne

We hebben hem bekeken. Wow het resultaat is echt gaaf geworden we zijn er allebei heel blij mee. Voor deze speciale dag hebben wij gekozen om dit te laten vastleggen door Bram en Marije van Camera Casar. Wij kozen voor hen omdat op de ontmoetingsavond, nog lang voor de dag zelf het eigenlijk meteen goed klikte, we hadden er een vertrouwd gevoel bij en Bram wist eigenlijk al heel snel welke kant we op wilden met de film. Hijzelf kwam ook met leuke toevoegende ideeën waardoor we in 1 avond eigenlijk de film al in beeld hadden en het helemaal voor ons zagen.

Op de dag zelf waren ze heel professioneel en hielden de flow er goed in. Doordat we een goede dagplanning hadden gemaakt, waren zij ook aanwezig op de belangrijkste momenten van Sanne en mij in de morgen toen we nog van elkaar gescheiden waren. Dit is ook heel goed in de film verwerkt waar we super blij mee zijn.

Wij hebben onze dag super genoten, dat is wat familie en vrienden steeds zeggen, en dit is ook heel erg goed verwerkt in de film. Toen we zelf het eind resultaat gezien hadden, waren wij echt super blij. Ik zou Camera Casar aan iedereen aanraden want ze maken er echt een top resultaat van.

Sebastiaan & Arian

Wij hebben zojuist het eerste gedeelte van de film bekeken! Wij zijn erg tevreden met het resultaat! We zijn echt heel blij met wat je allemaal hebt vast gelegd. Het voldoet echt aan onze wensen. De kwaliteit is ook echt top! Ik vond het ook erg leuk dat er slowmotion effecten in zitten. Verder echt geweldig hoe je de binnenkomst, de dansvloer en het eten gedeelte hebt vastgelegd. Bedankt!

Wim & Leonie

Wij hebben de film bekeken en vinden het een  mooie video geworden en heb je alles mooi in beeld gebracht.

Jolanda & Christian

Hey Bram, ik wil je nog even bedanken voor al je werk wat je in ons gestoken hebt. Heb de film inmiddels al bijna grijs gedraaid met iedereen die hem wil zien en krijg er veel complimenten over. We zijn er super blij mee!! Super bedankt!

Jolanda & Michel

Helemaal top! Leuke momenten genomen, goede bijpassende achtergrond muziek, leuke overgangen. Precies wat we gewild hadden, goede vastlegging van die dag.